Personalizuotų raktų pakabukų idėjos

Personalizuotos dovanos yra viena geriausių idėjų tiek vyrams, tiek moterims ir visai nesvarbu kokio amžiaus jie būtų. Personalizuota dovana parodo, jog ji yra gerai apgalvota, jog ieškodami dovanos jūs galvojote apie tą žmogų ir jis jums yra brangus. Todėl tokia dovana niekuomet nenuvils.

Viena iš tokių dovanų idėjų yra personalizuoti raktų pakabukai, kurie yra tinkami dovanoti bet kokiai progai. Dovanodami gražų raktų pakabuką, kuriame nurodytas svarbus simbolis ar žodžiai, dovanojate unikalią dovaną, kuri bus ilgai branginama.

Personalizuoti raktų pakabukai gali būti įvairiausių dydžių bei formų. Juose galima ne tik išgraviruoti norimą simbolį, sakinį ar vardą, bet ir įdėti savo ar augintinio nuotrauką. Ką norėsite pateikti ant raktų pakabuko, priklauso nuo to, kaip esate artimi su žmogumi, kuriam jį dovanosite. Štai keletas idėjų, kurios jums gali padėti apsispręsti ką išgraviruoti ant raktų pakabuko.

Svarbi data

Viena iš idėjų ką galima būtų išgraviruoti ant raktų pakabuko brangiam žmogui yra jam svarbi data. Tai gali būti jo gimimo data, vestuvių ar pirmos pažinties data, vaiko gimimo data, universiteto ar mokyklos baigimo data, bei kitos progos. Tai labai mielas ir smagus svarbaus įvykio priminimo būdas.

Vardas

Gana paprasta, bet gera idėja yra išgraviruoti savo ar žmogaus, kuriam dovanojate vardą, o jeigu esate pora, išgraviruokite abu vardus. Taip artimam žmogui priminsite apie save ir savo brangią draugystę bei artimą ryšį.

Simbolis

Viena populiariausių graviravimo idėjų yra konkretus simbolis, kuris primins tam tikrą įvykį, tikslą, vertybes arba simbolį, nešantį laimę. Toks graviravimo būdas bus gana paprastas, tačiau prasmingas.

Sakinys

Nors vietos ant rakto pakabuko yra nedaug, išgraviruoti galite ir trumpą, bet tam žmogui reikšmingą sakinį, kuris gali priminti apie meilę, draugystę. Tai taip pat gali būti trumpas šūkis, paskatinimas ar padrąsinimas.